Yaqoub Ali: Krigsbarn. Bandebror. Ekstremist. Familiefar.

27 februar 2024

Ekstremist og tidligere bandemedlem Yaqoub Ali afslører i sin nye bog MIT HAD terrorplaner mod Rosenborg og viser hvordan han fandt vejen tilbage til samfundet.

Had er et magtfulgt redskab og en trofast følgesvend. I størstedelen af sit ekstreme liv har Yaqoub Ali været drevet af had.

MIT HAD er en hudløst ærlig og kritisk biografi om ekstremisme, had og håb. Og en afsløring af terrorplaner mod Dronningens slot Rosenborg i København.

Det er fortællingen om at vokse op i et krigshærget Irak, komme til Danmark og vælge en kriminel livsbane, om afsoning i fængslet og blive formand for jihadister i Kaldet til Islam.

Hadet drev ham til at hjernevaske unge muslimer til ekstremisme, opfordrer til terror, undertrykke sin familie og i sidste ende rejse til Syrien for at kæmpe for Kalifatet.

En ny fængselsdom og mødet med en socialrådgiver blev begyndelsen på et nyt liv med familien. Og forsøget på et farvel til det had, der har styret alt – men som også er det eneste, han ved, han er virkelig god til.

Titlen, der er en Mofibo Original-lydbog skrevet af journalist Louise Elly Meyer og indlæst af Babak Vakili, udkommer d. 12. marts. Den udkommer desuden i en printet udgave d. 14. marts på forlaget People's.


Yderligere information
Det vil være muligt at lytte eksklusivt til lydbogen før officiel lancering d. 12. marts 2024 i Mofibos online presserum: https://press.mofibo.com

Opret et presselogin og hold øje med hvornår den er uploadet. Kig under menuen 'Udgivelser', klik på titlen og scroll ned. Hvis fanen 'Lydbog' ses, er filen tilgængelig.

NB: Omtaler af titlen og interviews med forfatteren må gerne offentliggøres pr d.d., men lydbogsanmeldelser må ikke offentliggøres før d. 12. marts 2024 med mindre at andet er aftalt med Mofibos PR manager.

Fra d. 12. marts 2024 kan du finde lydbogen i Mofibos app.

Forfattere: Yaqoub Ali & Louise Elly Meyer
Indlæser: Babak Vakili

Billeder af cover og forfattere findes nedenfor og kan frit benyttes med tilhørende kreditering.

YAQOUB ALI (f. 1991) er podcastvært og foredragsholder, gift og far til to børn. Han er kendt fra DR-dokumentaren 'Hjernevaskeren'. Han blev født i Irak og flygtede til Danmark som 12-årig med sin familie. Han er tidligere bandemedlem, formand for Kaldet til Islam og syrienskriger.

Kontakter

Morten Brockmeyer

PR manager