Peters bog - anden del i Mikael Lindholms barske og velreflekterede coming of age-trilogi

22 august 2023 - Sidst opdateret 4 oktober 2023

Mikael Lindholm er aktuel med anden del af trilogien VINTER UDEN SNE - en autofiktiv serie om eget liv. Mens første del, LINNEAS BOG, handlede om hans barndom og farens totale deroute, har anden del, PETERS BOG, fokus på karrieren og tiden hvor han stifter familie. I størstedelen af livet har han kæmpet med at være 'god nok' i farens øjne, og på farens gravsted sværger han, at han ikke vil blive som sin far. Men den sociale arv kan være svær at flygte fra.

 

Da Peter træder ind i voksenlivet, er det med det erklærede mål at gøre det bedre end sin far. Han vil både overgå farens forretningsmæssige succes og menneskeligt være mere for sin familie. Især vil han i modsætning til sin far ikke brænde ud og dø alkoholiseret som 42-årig.

På sin fyrreårs fødselsdag står Peter på toppen af karrieren og fejrer sejren med sine nærmeste. Han har nået sine mål. Tror han. For kort efter kollapser hans verden, og han mister alt og må indse, at han igennem alle sine succeser har trukket et spor af ulykkelige mennesker efter sig. Hvordan endte han der, hvor han havde forsvoret aldrig at ende?

PETERS BOG er historien om en mand, der forsøger at knokle sig til lykken. Det er historien om et menneskes brydekamp med kærlighed, familieliv og chefansvar – og med sig selv. Det er en historie om at gøre kometkarriere. Men det er også historien om, hvad der sker, når kometen brænder ud, og hvad der er tilbage, når man har ofret alt for jobbet.

VINTER UDEN SNE 2: PETERS BOG udkommer som Mofibo Original lydbog d. 12. september og er indlæst af Morten Thunbo. Bogen udkommer desuden i en trykt version via forlaget Alhambra.


Yderligere information

Det vil være muligt at lytte eksklusivt til lydbogen før officiel lancering d. 12. september 2023 i Mofibos online presserum: https://press.mofibo.com.

Opret et presselogin og hold øje med hvornår den er uploadet. Kig under menuen 'Udgivelser', klik på titlen og scroll ned. Hvis fanen 'Lydbog' ses, er filen tilgængelig.

NB: Omtaler af titlen må gerne offentliggøres pr d.d., men lydbogsanmeldelser må ikke offentliggøres før den 12. september 2023 med mindre at andet er aftalt med Mofibos PR manager.

Fra d. 12. september 2023 kan du finde lydbogen i Mofibos app.

Forfatter: Mikael Lindholm
Indlæser: Morten Thunbo

Billeder af cover og forfatter findes nedenfor og kan frit benyttes med tilhørende kreditering.

Om forfatteren:
Mikael Rauno Lindholm (f. 1961) er dansk og finlandssvensk journalist og har arbejdet som politisk reporter, udenrigskorrespondent og chefredaktør på flere landsdækkende medier. Sammen med sin hustru Lisbeth Zornig udgør han forfatterduoen Lindholm & Zornig, der tidligere har udgivet Mofibo-Original titlen Dødens druer, Malene-trilogien med bøgerne Bundfald, Arkimedes og Eksodus samt kriminalromanerne Et ubetydeligt mord, Monsterland og Konkursklubben.

Kontakter

Morten Brockmeyer

PR manager