Mofibo lancerer nye og opdaterede abonnementsmodeller målrettet nye og yngre målgrupper

16 maj 2024

Mofibo, Danmarks største kommercielle lydbogstjeneste, lancerer i dag flere nye og opdaterede abonnementsmodeller og -pakker. De nye abonnementer er designet til bedre at imødekomme forskellige kundepræferencer og er lavet for at fremme loyalitet blandt lydbogsbrugerne samt for at fastholde det yngre publikum i litteraturen.

 

Med et omfattende katalog på mere end 600.000 titler af bl.a. bestsellere, tidløse klassikere og eksklusivt indhold på tværs af forskellige genrer og formater, vil brugerne kunne vælge et Mofibo-abonnement, der passer til deres præferencer og dagligdag, samtidigt med at de har adgang til deres yndlingshistorier når som helst og hvor som helst.

De nye abonnementer er:

Flex:
Denne løsning giver større fleksibilitet til det nuværende Basic-produkt ved at tillade brugerne at overføre deres ubenyttede lyttetimer i en given måned til de efterfølgende måneder.

Studerende - 50 % hele livet:
Denne løsning gælder udelukkende for studerende på videregående uddannelser og inkluderer 50 % rabat på Premium-produktet hele livet, hvilket giver et yngre publikum mulighed for at drage fordel af et tidligt engagement.

"Hos Storytel og Mofibo er vi dedikerede til innovation med brugeren i centrum, samt at sikre at vores platform leverer exceptionelt indhold, værdi og oplevelser til vores kunder. Vi er glade for at lancere vores nye abonnementer og for at kunne tilbyde endnu større værdi og fleksibilitet til danske lydbogselskere og alle med interesse for gode historier på lyd. Vi har skræddersyet vores nye tilbud til bedre at kunne imødekomme vores kunders forskellige behov, og vi stræber efter at skabe større loyalitet blandt vores kunder og sikre at endnu flere brugere bliver hos os endnu længere", siger Rasmus Lindstrøm, direktør for Mofibo og landechef for Storytel i Danmark.

De nye abonnementer og pakker er tilgængelige via Mofibos hjemmeside og app fra d. 16. maj 2024.

Læs mere om de nye abonnementer her:
https://mofibo.com/dk/c/studentforever
https://mofibo.com/dk/signup/120013

Kontakter

Morten Brockmeyer

PR manager