Fremmed blod: Succesforfatter sigter efter et nyt streaming hit

4 juni 2024

FREMMED BLOD er femte sæson af Nis Jakobs neglebidende og grusomme streaming-krimiserie, RØD HÆVN.

I Ringsted bliver to iranere skuddræbt på klos hold med 28 skud af maskerede mænd. Ofrene ligger i deres eget blod og er skudt i ansigtet, så de ikke længere er genkendelige. Lige ved siden af bliver der holdt en stor Eid-fest med masser af mennesker. Voldshandlingen minder om et voldsomt opgør om sjællandske narkobandemarkeder. Louise og Mark bliver tilkaldt, og de undrer sig over, hvorfor PET er så interesseret i den sag?

Louise, der med skiftende held forsøger sig på datingmarkedet, bor stadig hos Mark i Sebastians børneværelse, selvom hun har lovet sin ven og kollega at finde sit eget sted, så Mark kan få lidt privatliv med sin nye kæreste, Aisha.

Aishas storebror truer lillebroren, Karim, til at fragte narko, når han skal til udlandet med sit fodboldhold, ellers vil han få smadret sine knæskaller. Aisha kan blive tvunget til at konfrontere sin uberegnelige og psykopatiske storebror, der er leder af et narkokartel i København og omegn.

På Lolland kæmper Hans med at komme i form, så han kan følge med i Dagnys ungdommelige livsstil med hendes nye cafe. Men da han uventet får tilbudt et freelancejob som seniorkonsulent i en specialgruppe under narkopolitiet, som også Mark og Louise samarbejder med, får han andre og vigtigere ting at tænke på.

FREMMED BLOD er skrevet af Nis Jakob og er femte sæson i krimiserien RØD HÆVN. Titlen udkommer som Mofibo Original lydbog d. 30. juni, og den er indlæst af Dan Schlosser.


Yderligere information

Det vil være muligt at lytte eksklusivt til lydbogen før officiel lancering d. 30. juni 2024 i Mofibos online presserum: https://press.mofibo.com

Opret et presselogin og hold øje med hvornår den er uploadet. Kig under menuen 'Udgivelser', klik på titlen og scroll ned. Hvis fanen 'Lydbog' ses, er filen tilgængelig.

NB: Omtaler af titlen og interviews med forfatteren må gerne offentliggøres pr d.d., men lydbogsanmeldelser må ikke offentliggøres før d. 30. juni 2024 med mindre at andet er aftalt med Mofibos PR manager.

Fra d. 30. juni 2024 kan du finde lydbogen i Mofibos app.

Forfatter: Nis Jakob
Indlæser: Dan Schlosser

Billeder af cover og forfatteren findes nedenfor og kan frit benyttes med tilhørende kreditering.


Om forfatteren:
Nis Jakob leverer velskrevne, tankevækkende og fængende fortællinger, der med både spænding, humor og sex som brændstof tager fat på livets store og små konflikter. Hans spændingsbøger topper ofte bestsellerlisterne med deres mix af rå spænding, følsomme psykologiske portrætter og elegante plots. Nis Jakob er tidligere udkommet på Borgens Forlag og Tiderne Skifter. Forfatteren udgiver i dag sin populære Wolfserie på Jakobs Press. Nis Jakob har skrevet Mofibo Originalserien RØD HÆVN, der ligeledes udkommer i Sverige.

Læs mere om forfatteren her: https://jakobspress.nisjakob.dk

Kontakter

Morten Brockmeyer

PR manager