Valkyrien - mord og intriger i dansemiljøet

15 august 2023 - Sidst opdateret 22 september 2023

Sara Bouchet er klar med sin første Mofibo Original-krimi, når hun d. 1. september udgiver første sæson i en helt ny serie om Rita Fuhr.

Rita Fuhr er netop flyttet tilbage til hjemegnen, da hendes barndomsven Marie ringer, fordi hun har fundet Ludmila brutalt myrdet på danseskolen Valkyrien, hvor de alle tre som børn trådte deres første dansetrin.

Rita, Marie og Ludmila har været nære veninder og delt samme lidenskab for dansen. Alle har de stræbt efter en karriere inden for en verden, der rummer både skønhed og lidelse, benhård træning og jagten på de sublime øjeblikke. Samtidig er det også den verden, der har skilt dem ad, og som for 10 år siden fik Rita til at flygte til USA under påskud af at gøre karriere som professionel sportsdanser med sin russiske partner Sherman.

Men nu bringer mordet Marie og Rita sammen igen, og på trods af, at Rita egentlig helst vil glemme både dansen og fortiden, føler hun sig samtidig draget af den og bliver involveret i det lokale politis med opklaring af drabet. I USA har hun nemlig arbejdet først i en hårdkogte patruljetjeneste og senere som profileringsekspert i politiet.

Efterforsker Bjørn Ørskov er ikke meget for at få hende med på holdet. Han ser sagen som sin chance for genoprejsning efter at have kæmpet med problemer på både privatfronten og på jobbet, men nu må han i stedet samarbejde med Rita, der fører ham ind i en dansens verden. Sammen optrevler de Valkyriens lyssky hemmeligheder og mordet på Ludmilla, der trækker spor tilbage til alt det, Rita helst vil glemme.

Rita bliver konfronteret med de skamfulde valg, hun traf som ung. Hun bliver tvunget til at se fortiden i øjnene og konfrontere de fatale konsekvenser, hendes valg fik - ikke kun for hende selv, men også for hendes nærmeste.

Lydbogen Valkyrien er en Mofibo Original lydbog, der udkommer 1. september 2023. Forfatteren er Sara Bouchet og historien er indlæst af Peter Carstens.


Yderligere information

Det vil være muligt at lytte eksklusivt til lydbogen før officiel lancering d. 1. september 2023 i Mofibos online presserum: https://press.mofibo.com

Opret et presselogin og hold øje med hvornår den er uploadet. Kig under menuen 'Udgivelser', klik på titlen og scroll ned. Hvis fanen 'Lydbog' ses, er filen tilgængelig.

NB: Omtaler af titlen må gerne offentliggøres pr d.d., men lydbogsanmeldelser må ikke offentliggøres før den 1. september 2023 med mindre at andet er aftalt med Mofibos PR manager.

Fra d. 1. september 2023 kan du finde lydbogen i Mofibos app.

Forfatter: Sara Bouchet
Indlæser: Peter Carstens

Billeder af cover og forfatter findes nedenfor og kan frit benyttes med tilhørende kreditering.


Om forfatteren:
Sara Bouchet er fransk-dansk forfatter og cand. mag. i litteraturhistorie. Hun debuterede i 2016 med den prisbelønnede roman Hjem og skrev siden Sahvas Vidner (2018) og Min mands elskerinde (2019). Sara har arbejdet som kommunikationskonsulent ved Midt- og Vestjyllands Politi, som professionel danser i USA og som leder af Johannes V. Jensen Museet i Farsø. I dag er hun kommunikationschef hos Naturvidenskabernes Hus og holder foredrag og underviser på skrive- og fortællekurser.

Kontakter

Morten Brockmeyer

PR manager