Politiassistent Signe Brask er tilbage

25 september 2023 - Sidst opdateret 12 december 2023

UFORLØST er tredje del i serien om den stædige vestjyske politiassistent Signe Brask, som denne gang kastes ind i en forsvindingssag, der trækker tråde til en religiøs og gådefuld sekt.

 

Dybt inde i en skov i det nordlige Norge finder politiet en forladt rygsæk med fire pas, der viser sig at tilhøre en familie fra Vestjylland. Politiassistent Signe Brask bliver sat på sagen og finder hurtigt ud af, at familien med de to døtre har været del af en religiøs menighed, som de imidlertid har brudt med. I sit forsøg på at finde ud af, hvad der er sket med familien, bliver Signe mødt af et miljø, der holder tand for tunge, men pludselig bliver sagen langt mere personlig og farlig, end hun kunne have forestillet sig.

For da Signe, stik imod alle ordrer, rejser til Norge for at følge sagen til dørs, handler det ikke kun om at opklare et smerteligt mysterium om en forsvunden familie. Den stædige efterforsker flygter samtidig fra en stadig mere hævngerrig chef og et forhold, der er ved at knække under presset af de hemmeligheder, Signe holder på. Men ingen, heller ikke Signe, kan flygte fra fortiden.

UFORLØST er tredje del i HJEMVENDT-serien om Signe Brask, der indledtes med SAVNET og blev efterfulgt af UNDERGRAVET. UFORLØST udkommer som Mofibo Original lydbog d. 24. oktober og er indlæst af Laura Drasbæk. Bogen udkommer desuden samme dato i en papirudgave på forlaget People's. 


Yderligere information

Det vil være muligt at lytte eksklusivt til lydbogen før officiel lancering d. 24. oktober 2023 i Mofibos online presserum: https://press.mofibo.com.

Opret et presselogin og hold øje med hvornår den er uploadet. Kig under menuen 'Udgivelser', klik på titlen og scroll ned. Hvis fanen 'Lydbog' ses, er filen tilgængelig.

NB: Omtaler af titlen må gerne offentliggøres pr d.d., men lydbogsanmeldelser må ikke offentliggøres før den 24. oktober 2023 med mindre at andet er aftalt med Mofibos PR manager.

Fra d. 24. oktober 2023 kan du finde lydbogen i Mofibos app.

Forfatter: Lone Theils
Indlæser: Laura Drasbæk

© 2023 Storytel Original (Lydbog): 9789180686730
© 2023 Storytel Original (E-bog): 9789180686747

Billeder af cover og forfatter findes nedenfor og kan frit benyttes med tilhørende kreditering.


Om forfatteren:

LONE THEILS (f. 1971) er journalist og har i mere end 16 år været bosat i London, hvorfra hun har leveret nyhedsstof til bl.a. Politiken, Berlingske Tidende, DR og TV 2. Siden forfatterdebuten i 2015 har hun skrevet flere anmelderroste kriminalromaner.

 

Kontakter

Morten Brockmeyer

PR manager