Esben Dalgaard debuterer som børnebogsfatter med fire juleeventyr

30 oktober 2023 - Sidst opdateret 21 november 2023

Skuespilleren Esben Dalgaard debuterer som børnebogsforfatter med sin serie om drengen Morten Mortensen. De fire magiske og eventyrlige julehistorier er alle skrevet og indlæst af ham selv.

 

Det er egentlig ikke fordi, at Esben Dalgaard altid har gået rundt med en forfatterdrøm. Han begyndte at skrive for 4-5 år siden, og sidste år påbegyndte han på sine historier om Morten Mortensen. Faktisk skrev han ét kapitel af gangen og testede dem på sin yngste datter. Hun elskede dem og forlangte flere kapitler, som Esben jo så måtte levere. 

Historierne handler om Morten Mortensen, der er en helt ualmindelig almindelig dreng. Han bor i en lillebitte taglejlighed med sine små tvillingebrødre og sin mor. Hans far er ikke hjemme. Ikke så ofte i hvert fald. Han arbejder nemlig på en boreplatform. Morten Mortensen tilbringer lidt meget tid alene. Og er måske også en lille smule mere juletosset end de fleste. Indtil han den 23. december hører en pudsig pibende stemme fra musefælden i køkkenet. Fra det øjeblik ændrer alt sig; en helt anden verden åbenbares og nye venner dukker op.

De fire historier udkommer eksklusivt på Mofibo:

1. Morten Mortensen og slikstokken
2. Morten Mortensen og julestemningen
3. Morten Mortensen og snegloben
4. Morten Mortensen og julemandens kane

Yderligere information

Det vil være muligt at lytte eksklusivt til lydbøgerne via Mofibos online presserum: https://press.mofibo.com

Opret et presselogin og hold øje med hvornår de er uploadet. Kig under menuen 'Udgivelser', klik på titlen og scroll ned. Hvis fanen 'Lydbog' ses, er filen tilgængelig.

Du kan også finde lydbøgerne i Mofibos app.

Forfatter: Esben Dalgaard
Indlæser: Esben Dalgaard

Billeder af covers og forfatteren findes nedenfor og kan frit benyttes med tilhørende kreditering.

Om forfatteren:
Esben Dalgaard Andersen (f. 1976) er født i Vejle. Han er uddannet fra Odense Teater i 2008 og har siden da medvirket i et hav af teaterstykker, film og tv-serie. I julesammenhæng er han særligt kendt for sine roller i Juleønsket, hvor han spiller Julie's far Karsten, fra de to Tinka-julekalendere hvor han spiller Grot samt fra Julehjertets hemmelighed og Troldehjertets hemmelighed hvor han spiller Erik.
Privat er Esben Dalgaard gift med hustruen Charlotte og sammen har de to døtre og bor på Amager.

Kontakter

Morten Brockmeyer

PR manager