Klosterkvinden: Lindholm & Zornigs nye krimi leger med antiautoritære kræfter og mistillid til myndighederne

5 februar 2024

Hvor galt kan det gå, hvis vores grundlæggende tillid til samfundet og til hinanden forsvinder? Det undersøger Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm i deres nyeste krimi Klosterkvinden, der udkommer d. 29. februar 2024.

 

Bogen er dels skrevet ud fra forfatternes oplevelser af, at tilliden til samfundet smuldrer og ud fra virkelige hændelser på Sostrup Kloster. En succesfuld, hovedrig erhvervsmand findes dræbt på sit gods nær Køge, og på under et døgn forvandles den lille by til et virvar af demonstranter og kampklædt politi – og politikvinden Filippa Falkenberg skal opklare mordet, før situationen eskalerer.

Den dræbte, Ernst Stauning Banefelt, stod bag udviklingen af en vaccine mod fedme, og var derfor kommet på kant med flere antiautoritære grupper, der mistænkte ham for at være en del af et større komplot. I første omgang virker konspirationsteoretikerne også som oplagte mistænkte, på grund af den spektakulære måde Banefelt blev slået ihjel på.

Men er de antiautoritære, der fylder Køges gader, fjenden, eller forsøger nogen blot at dække over noget langt større ved at skyde skylden på dem, fordi det er oplagt? Efterhånden som uret tikker, går det op for Filippa Falkenberg, at løsningen på mordgåden skal findes i et afsidesliggende kloster, og at de svar, hun finder, også har konsekvenser for hende selv og dem, hun elsker.

Klosterkvinden er en Mofibo Original lydbog indlæst af Morten Thunbo. Titlen udkommer desuden på tryk på Forlaget Falco.


Yderligere information

Det vil være muligt at lytte eksklusivt til lydbogen før officiel lancering d. 29. februar 2024 i Mofibos online presserum: https://press.mofibo.com

Opret et presselogin og hold øje med hvornår den er uploadet. Kig under menuen 'Udgivelser', klik på titlen og scroll ned. Hvis fanen 'Lydbog' ses, er filen tilgængelig.

NB: Omtaler af titlen og interviews med forfatteren må gerne offentliggøres pr d.d., men lydbogsanmeldelser må ikke offentliggøres før d. 29. februar 2024 med mindre at andet er aftalt med Mofibos PR manager.

Fra d. 29. februar 2024 kan du finde lydbogen i Mofibos app.

Forfattere: Mikael Lindholm & Lisbeth Zornig
Indlæser: Morten Thunbo

Billeder af cover og forfatterne findes nedenfor og kan frit benyttes med tilhørende kreditering.


Information om forfatterne:

MIKAEL LINDHOLM (f. 1961) er journalist og forfatter, som har arbejdet som politisk reporter, erhvervsjournalist og som redaktionschef på Dagbladet Børsen.

LISBETH ZORNIG (f. 1968) er forfatter og debattør, og har udgivet selvbiografier, børnebøger og fagbøger.

Parret debuterede i 2016 med spændingsromanen Bundfald og har udgivet i alt otte bøger sammen. Dødens druer og Heksejagt i Filippa Falkenberg-serien er udgivet som Mofibo Original lydbøger og på tryk via forlaget Falco.

Kontakter

Morten Brockmeyer

PR manager