Jagten på Casanova - spionage og terror i Vestberlin

20 juni 2024

Søren og Lotte Hammers krimitrilogi DENGANG I BERLIN bliver afsluttet med et blodigt koldkrigsdrama i et delt Europa.

Vestberlin, 1970'erne. Johann Braunmann er gået på pension og lever en rolig tilværelse. Men da en gammel ven, Ralph Woodridge, melder sig, kan han ikke afslå at hjælpe ham. Den amerikanske senator er kommet til Tyskland i et prekært anliggende: En muldvarp med dæknavnet Casanova likviderer ansatte ved CIA samt amerikanske kilder i både DDR og Sovjetunionen.

Emely Lewis er en talentfuld ung skulptør, og så er hun som et barnebarn til Johann. Da hendes far bliver henrettet af terrorbevægelsen Rote Armee Fraktion (RAF), tvinges hun til at revurdere sit syn på det venstreorienterede miljø, hun selv er en aktiv del af. Pludselig har hun ladet sig rekruttere som agent for den amerikanske efterretningstjeneste med det formål at bekæmpe RAF, hævne sin far og afsløre Casanovas sande identitet.

Emely hvirvles snart ind i en kaotisk verden af fortielser og bedrag, mens hun af al magt forsøger at holde fast i sig selv, sine idealer og sin identitet som kunstner - uanset omkostningerne.

JAGTEN PÅ CASANOVA er tredje sæson i Mofibo Original-trilogien DENGANG I BERLIN. Titlen, der har premiere d. 15. august, udkommer desuden som printbog på People's (500 sider, vejl. pris: 299,95 kr.).


Yderligere information
Det vil være muligt at lytte eksklusivt til lydbogen før officiel lancering d. 15. august 2024 i Mofibos online presserum: https://press.mofibo.com

Opret et presselogin og hold øje med hvornår den er uploadet. Kig under menuen 'Udgivelser', klik på titlen og scroll ned. Hvis fanen 'Lydbog' ses, er filen tilgængelig.

NB: Omtaler af titlen og interviews med forfatteren må gerne offentliggøres pr d.d., men lydbogsanmeldelser må ikke offentliggøres før d. 15. august 2024 med mindre at andet er aftalt med Mofibos PR manager.

Fra d. 15. august 2024 kan du finde lydbogen i Mofibos app.

Forfattere: Søren & Lotte Hammer
Indlæser: Lars Bom

Billeder af cover og forfattere findes nedenfor og kan frit benyttes med tilhørende kreditering.


Om forfatterne:
Lotte og Søren Hammer er søskende. Siden deres krimidebut Svinehunde (2010) er deres bøger udgivet i 22 lande. Foruden serien Dengang i Berlin har Hammer & Hammer skrevet 10 bind i serien om chefkriminalinspektør Konrad Simonsen samt den historiske spændingsserie Venner og Fjender. Serien Dengang i Berlin er oprindelig udgivet som en Mofibo Original (lydbog) og er også udkommet i en række andre lande.

Kontakter

Morten Brockmeyer

PR manager