Skip to main content

Ildmageren: Lotte Petri leger med ilden i populær krimiserie

27 august 2024

Forfatteren Lotte Petri har sluppet en pyroman løs i sin fjerde sæson af den uhyggelige krimiserie, BLODENGEL. Titlen ILDMAGEREN udkommer d. 10. september som Mofibo Original lydbog.

 

En skole brænder ned, og ofret er stærk forkullet. En pyroman hærger i lokalområdet. Der må være tale om en person, som nyder at sætte ild til bygninger og næres af spændingen ved, at nogen kan dø i ilden. Samtidig finder man liget af en ung kvinde, som er gemt i et drænrør af cement. Denne brutale forbrydelse ligger mange år tilbage, men der er tegn på, at kvindedrabet er forbundet med brandene.

Det er ellers lige midt i en hyggelig juletid. Der er også gjort klar til julefrokost i Afdelingen for Personfarlig Kriminalitet, men det udvikler sig snart kaotisk, og efterforskeren Sofie Engell trækker sig og beslutter herefter at fejre julen helt alene. Noget hendes makker og kæreste, Walther Bjørn Andersen, bliver meget oprørt over.

Drabsafdelingen bliver presset, da de mange pyromanbrande trækker et blodigt spor efter sig med ulykkelige pårørende og skræmte borgere. Den, der antænder disse brande, må have et meget afsporet sind. Det er som om, at brandene rykker tættere og tættere på, og spørgsmålet er, hvem der jager hvem. Det hele spidser til, da en ung kvinde bliver bortført; ingen synes at kunne føle sig sikker noget sted længere.

IILDMAGEREN er fjerde sæson i Lotte Petris hæsblæsende og uhyggelige krimiserie, BLODENGEL. Titlen udkommer d. 10. september, og lydbogen er indlæst af Dan Schlosser.


Yderligere information
Det vil være muligt at lytte eksklusivt til lydbogen før officiel lancering d. 10. september 2024 i Mofibos online presserum: https://press.mofibo.com

Opret et presselogin og hold øje med hvornår den er uploadet. Kig under menuen 'Udgivelser', klik på titlen og scroll ned. Hvis fanen 'Lydbog' ses, er filen tilgængelig.

NB: Omtaler af titlen og interviews med forfatteren må gerne offentliggøres pr d.d., men lydbogsanmeldelser må ikke offentliggøres før d. 10. september 2024 med mindre at andet er aftalt med Mofibos PR manager.

Fra d. 10. september 2024 kan du finde lydbogen i Mofibos app.

Forfatter: Lotte Petri
Indlæser: Dan Schlosser

Billeder af cover og forfatter findes nedenfor og kan frit benyttes med tilhørende kreditering.


Om forfatteren:
Lotte Petri (f. 1968) er uddannet cand.mag. i fransk og HD i afsætningsøkonomi. Hun debuterede som forfatter i foråret 2009 med krimien DEN 5. PLAGE, hvor hun blev indstillet til Danske Banks Debutantpris. 

Hun har siden skrevet den populære serie BLACK NOTICE, som er oversat til 10 sprog, og hun står også bag den populære Storytel Original-serie BLODENGEL, som udkommer i hele Norden. Mens hun skrev serien, konsulterede hun professor emeritus i retsmedicin, Hans Petter Hougen, som hjalp hende med at tilføre retsmedicinsk realisme til serien. Mens de arbejdede sammen, fandt de ud af, at de var et godt makkerpar, og det var her idéen til at skrive krimiserien UDYRET opstod. De har foreløbig udgivet de to første sæsoner i serien: SPECIALISTEN og NOMADEN.

Kontakter

Morten Brockmeyer

PR manager