Ellen Hillingsø gentager værtsrolle ved Mofibo Awards 2024

26 februar 2024 - Sidst opdateret 22 marts 2024

Når lydbøgerne hyldes ved Mofibo Awards 2024 d. 14. marts i Vega i København, bliver det med skuespiller og lydbogsindlæser, Ellen Hillingsø, i værtsrollen - ligesom det var tilfældet ved showet i 2023.

 

Ellen Hillingsø skal guide publikum igennem prisuddelingen, når Danmarks dygtigste indlæsere og forfattere hyldes på lydbogsscenen i Vega ved Mofibo Awards 2024. Skuespilleren skal se til, at vinderne kåres inden for de seks kategorier: Biografi og dokumentar, Børnebog, Romance, Krimi og spænding, Roman og Oversat fiktion. Derudover vil der også blive uddelt priser for Årets nye indlæsertalent samt en Pharao-ærespris.

Vil fortsætte festen
Lydbøger er langt fra ukendt område for årets værtinde. Ellen Hillingsø har nemlig selv været indlæser på en del titler igennem årene. Hun har bl.a. lagt stemme til titler, der spænder lige fra Michelle Obamas selvbiografi ‘Min historie’ til et væld af søvnmeditationsbøger samt børnebøger om Ronja Røverdatter og Pippi Langstrømpe.

Ellen Hillingsø, der selv elsker litteratur, glæder sig til et festligt arrangement i Vega:
"Jeg glæder mig rigtig meget til igen at samle lydbogsfamilien som vært for Mofibo Awards 2024. Vi havde en fest sidste år, og den glæder jeg mig til at fortsætte. Lydbøger er en måde, hvor litteraturen kommer endnu bredere ud, og jeg lytter selv til rigtig mange lydbøger og synes det er vigtigt, at vi hylder håndværket bag. Derfor glæder jeg mig rigtig meget til igen at skulle byde velkommen til Mofibo Awards", siger hun om sin kommende værtsrolle.

Selv nomineret
Under showet i Vega kan der opstå den specielle situation, at Ellen Hillingsø selv kommer til at vinde en pris. Efter at hun havde takket ja til værtsrollen, skete der nemlig det, at hun selv blev nomineret i Roman-kategorien for sin indlæsning af Maren Uthaugs ‘11 %’.

Hun er dog uden indflydelse på, hvem vinderne bliver, idet dette afgøres af en jury. For Roman-kategorien består juryen af: Niels Erling, Jesper Zuschlag, Benjamin Koppel og Camilla Lau. De to øvrige nominerede titler i den kategori er: ‘Afslutninger’ af forfatter Kim Andrea Brofeldt og indlæser Githa Lehrmann samt ‘De bedste familier’ af forfatter Kim Blæsbjerg og indlæser Morten Rønnelund.


Mofibo Awards 2024 bliver afholdt torsdag d. 14. marts kl. 19:00-23:30 i Vega i København. Til Mofibo Awards hyldes forfattere og indlæsere sammen, og årets prismodtagere bliver, udover hæderen, belønnet med en statuette samt 10.000 kr.

Læs mere om Mofibo Awards 2024 og alle de nominerede her:
https://awards.mofibo.com/dk/

 

Kontakter

Morten Brockmeyer

PR manager