Om Mofibo & Kontakt

Om Mofibo
Danske Mofibo er en del af Storytel, som er en af verdens største streamingtjenester for e- og lydbøger på abonnement. Mofibo tilbyder lytning og læsning af mere end 600.000 titler. Vores vision er, at gøre verden til et mere empatisk og kreativt sted gennem fantastiske historier, som kan deles og værdsættes af hvem som helst, hvor som helst og når som helst.

Storytel opererer i mere end 25 markeder rundt om i verden og har hovedkontor i Stockholm i Sverige.

Læs mere om os på mofibo.com/dk/da eller følg os på Facebook eller Instagram.

Mofibo Books ApS

Vester Farimagsgade 41
1606 København V

CVR-nr.: 35228691Kontakt Support

support.dk@mofibo.com


OBS: Vi har ikke nogen kundetelefon, så lad venligst vær med at ringe til vores PR manager med spørgsmål om dit abonnement. Vi skal nok svare over mailen, så snart vi kan.


Læs FAQ
Kontakt PR

pr.mofibo@storytel.comKontakt Marketing
mofibo.marketing@storytel.comMofibo Reader

Mofibos Reader blev lanceret i maj 2018 og er en læsetablet udviklet til en optimal, digital læseoplevelse gennem en såkaldt e-ink-teknologi. De fysiske knapper på siden til at rulle gør det muligt at læse med én hånd, og den baggrundsbelyste e ink-skærm gør det muligt at læse i både totalt mørke og sollys. Readeren er tilsluttet Mofibos abonnement, hvor du har adgang til over 600.000 e-bøger/lydbøger.

 

Se tekniske specifikationer og læs mereMofibo Awards

Den store lydbogspris - Mofibo Awards er en galla- og prisuddeling, der hvert år hylder lydbøgerne og lytteoplevelsen. Gennem en omfattende proces, der involverer både forlag, publikum og ekspertjuryer, bliver årets bedste lydbøger nomineret i forskellige kategorier, hvor både forfattere og læsere hyldes.


Læs mere på Mofibo Awards egen hjemmeside


Kontakt os

PRESSE

Morten Brockmeyer

PR managerMANAGEMENT

Rasmus Lindstrøm

Country manager


Events

Mads Bork Jepsen

Event manager


Marketing

Kristina Kvist Mikkelsen

Marketing manager